18 september 2023

Louise Willems gestart als adviseur

Maak kennis met onze nieuwe adviseur Louise Willems. Louise maakt de overstap van de gemeente De Ronde Venen naar Iroko. Daarvoor werkte zij onder andere bij Werk & Inkomen Lekstroom. Hieronder stelt zij zich voor.

Wie ben je?

Mijn naam is Louise. Ik woon in Houten, samen met mijn 2 inmiddels volwassen kinderen. Mijn partner Gerben woont in Hoofddorp, samen met zijn 2 kinderen. Ik pendel dus regelmatig op en neer tussen Houten en Hoofddorp.

De afgelopen 16 jaar ben ik voor diverse gemeenten / gemeentelijke organisaties werkzaam geweest. Mijn aandachtsgebied is altijd Werk & Inkomen geweest. De eerste jaren werkte ik in de uitvoering (accountmanager en generalist) en de afgelopen 6 jaar in de functie van beleidsadviseur.

Door de combinatie van ervaring in de uitvoering én in het beleidswerk, heb ik een brede kennis over de uitvoering van de Participatiewet, arbeidsmarktbeleid, jeugdwerkloosheid, sociaal ontwikkelbedrijven en werkgeversbenadering.  Mijn kennis en ervaring op het gebied van Werk & Inkomen komt mooi van pas nu ik gestart ben als adviseur bij Iroko.

Waarom heb je gekozen voor Iroko?

Ik kende Iroko al vanuit de rol van opdrachtgever. Wat mij in Iroko erg aanspreekt is de pragmatische aanpak, de korte lijnen en de kennis op het gebied van het sociaal domein. De adviseurs van Iroko zijn heel goed in staat om complexe vraagstukken te doorgronden en te komen tot passende oplossingen voor organisaties. De persoonlijke benadering en het met aandacht luisteren naar wat er speelt binnen de organisatie zijn mij bij gebleven. Deze werkwijze past bij mij en toen ik besloot om als adviseur aan de slag te willen, was Iroko als werkgever daarom een logische keuze.

Wat is je ambitie?

‘Iedereen verdient het om te kunnen meedoen in onze samenleving. Mensen die hierbij ondersteuning nodig hebben, moeten kunnen rekenen op dienstverlening en ondersteuning die aansluit bij hun situatie en organisaties die dat (in samenwerking) voor elkaar krijgen’: dat is waar ik voor sta als adviseur bij Iroko en waaraan ik graag bijdraag binnen organisaties.

Ook geïnteresseerd in een baan bij, of samenwerking met Iroko? Kijk dan op: iroko.nl/vacatures/.