Verschil maken in het sociaal domein

Iedereen verdient het om te kunnen meedoen in onze samenleving. Mensen die hierbij ondersteuning nodig hebben, moeten kunnen rekenen op dienstverlening en ondersteuning die aansluit bij hun situatie en organisaties die dat (in samenwerking) voor elkaar krijgen.

  • Als het hapert, ontdekken wij waarom.
  • Als het complex is, bieden wij helderheid.
  • Als het vastzit, zetten wij zaken in beweging.
  • Als het traag gaat, maken wij tempo.
  • Als er afstand is, leggen wij verbinding.
  • En als het goed gaat, zorgen wij dat het zo blijft, of zelfs beter wordt.

Samen

Onze drijfveer zit ‘m ook in de samenwerking met opdrachtgevers, collega’s en partners. Niet alleen binnen het sociaal domein, maar ook met andere beleidsterreinen. Wij brengen graag onze kennis, ervaring en vaardigheden in én zijn nieuwsgierig naar de inbreng van anderen. Bij het vinden van oplossingen bepaalt het proces dat we samen doorlopen het draagvlak en dus het uiteindelijke resultaat. We kijken verder dan beleid en betrekken altijd de mensen in de uitvoering, op zoek naar oplossingen die nu en later in de praktijk werken. Waar mogelijk betrekken we ook ervaringsdeskundigen. Samen weten we meer, kunnen we meer en komen we verder! Samenwerking houdt ons scherp, geeft energie en werkplezier.

Handen uit de mouwen

Het mooie van Iroko is dat we allemaal denkers én doeners zijn. Wat we onderzoeken, analyseren en adviseren, brengen we ook graag verder tot een goed resultaat. We zijn trots dat onze oplossingen vaak jaren later nog altijd goed werken. We zien mensen tot bloei komen dankzij dienstverlening en samenwerkingsverbanden, afgestemd op hun situatie. En daar doen we het voor.