Gespecialiseerde adviseurs en managers in het sociaal domein

Bij Iroko werken uitsluitend specialisten in het sociaal domein. Dit betekent voor onze opdrachtgevers dat u een professional inschakelt die in de complexiteit van het sociaal domein helderheid schept, doordringt tot de kern van de zaak en resultaten boekt. Schakelt u een adviseur, projectmanager, interim-manager, interim-directeur of onderzoeker van Iroko in, dan kunt u erop rekenen dat de specialist of het team in de offerte de opdracht ook uitvoert.

Analytisch

Wij hebben een onderzoekende, analytische houding. We denken opbouwend, kritisch en soms tegendraads mee over oplossingsrichtingen. We leggen scenario’s en keuzes voor, inclusief de financiële, juridische en organisatie-consequenties, en kunnen meningen op scherp zetten. Onze adviezen zijn altijd eerlijk, transparant en onafhankelijk. We weten raad met de zakelijke kant van het sociaal domein, zoals organisatie, financiën, wet- en regelgeving, businesscases, bedrijfsplannen, én met de menselijke kant.

Pragmatisch

Graag pakken we ook na de analyse en het advies door. Wij maken plannen voor de implementatie en zorgen voor de uitvoering. Daarin zijn we pragmatisch: wij gaan samen met onze opdrachtgevers voor haalbare oplossingen die niet alleen nu maar ook later werken, dus ook na ons vertrek.

Sensitief

Wij weten dat ‘goed luisteren en goed kijken’ eerst komt en dan pas ‘doen’. Want voor beleid, verandering, een nieuwe organisatie of samenwerking is draagvlak nodig. We ontleden daarom altijd de lokale of regionale situatie zorgvuldig. We zijn sensitief voor organisaties, mensen, politiek en bestuur, peilen continu het ‘humeur’ in het veld en spelen in op complexe situaties. We weten wat er komt kijken bij politieke besluitvorming. We zijn een gesprekspartner op alle niveaus: van de werkvloer tot directie en bestuur. Als het nodig is, zijn we taai. Lastige besluiten nemen en beslissingen forceren, hoort er soms ook bij.

Kennismaken

Iroko stelt graag specialisten in het sociaal domein aan u voor met een indrukwekkende staat van dienst, die zich willen committeren aan een opdracht met een meetbaar resultaat. Natuurlijk gaat u bij zo’n belangrijke keuze niet over één nacht ijs. Wij brengen u daarom graag in contact met opdrachtgevers waarbij u referenties kunt inwinnen.