Tamara Huigen

Adviseur en projectleider bij Iroko

Adviseur met oog voor kwetsbare inwoners

Het beste voor kwetsbare mensen én de maatschappij, is waar het voor Tamara om draait. Voordat zij de overstap naar adviseur maakte was zij werkzaam als gedragsdeskundige in de ouderenzorg. Oorspronkelijk is Tamara forensisch psycholoog, maar zij heeft ook een aantal jaren als onderzoeker bij het CIZ gewerkt. Hierdoor heeft zij zowel zorginhoudelijke kennis en ervaring als kennis van wet- en regelgeving.

Integrale blik op het sociaal domein

Tamara heeft als adviseur een integrale blik op het sociaal domein. Door haar brede interesse verdiept zij zich graag in nieuwe onderwerpen, organisaties en ontwikkelingen. Het verbeteren van de positie van kwetsbare inwoners en het belichten van hen perspectief is een belangrijke drijfveer voor Tamara. In haar werk kijkt ze dan ook naar mogelijkheden om inwoners te betrekken en verliest ze de belangen van inwoners niet uit het oog.

Advies, onderzoek en coaching

Tamara adviseert in zowel inhoudelijke als procesmatige adviesprojecten, in het sociaal domein en de zorg. Daarbij houdt zij er oog voor dat adviezen goed toepasbaar zijn in de praktijk. Door rekening te houden met gedragsaspecten kan zij inzicht bieden in hoe beleid en uitvoering verbeterd kunnen worden. Ze creëert een prettige sfeer waarin professionals open staan voor verandering en verbetering.

Vrije tijd

In haar vrije tijd is Tamara actief in de Adviesraad Sociaal Domein in haar woonplaats. Daarnaast klust zij in haar vrije tijd samen met haar partner aan hun woning in het bos, wandelt ze met haar hond en leest ze graag.

Maak kennis met ons team

Peter
Petervan Nes
Jaco
Jacovan Velden
Joost
JoostClarenbeek
Louise
LouiseWillems
Tamara
TamaraHuigen
Jan Rob
Jan Robvan Leeuwen
Olette
OletteKoops
Udo
UdoPossel
Wim
WimSchreuders