Louise Willems

Adviseur en projectleider bij Iroko

Pragmatische adviseur in het sociaal domein

Sociaal bewogen zijn vormt de rode draad in haar werkende leven. Na een carrière in de zorg, vervolgde Louise haar loopbaan bij een van de eerste jobcoach organisaties om vervolgens bij diverse gemeenten en gemeentelijke instanties werkzaam te zijn op het gebied van Werk & Inkomen. Door de combinatie van ervaring in de uitvoering én in het beleidswerk, heeft Louise een brede kennis over de uitvoering van de Participatiewet, arbeidsmarktbeleid, sociaal ontwikkelbedrijven, jeugdwerkloosheid en werkgeversbenadering. ‘Iedereen verdient het om te kunnen meedoen in onze samenleving’, dat is waar zij zich graag voor inzet als adviseur.

Adviseur

Louise is als adviseur actief met diverse vraagstukken voor (lokale) overheden, werkbedrijven, uitvoeringsorganisaties en samenwerkingsverbanden en gemeenschappelijke regelingen. Zij heeft daarbij een brede kennis, zowel op beleidsmatig als op uitvoerend vlak.

Bevorderen van kansen

Louise heeft ruim 16 jaar gemeentelijke werkervaring op het gebied van Werk en Inkomen. De rode draad is arbeid en het bevorderen van kansen voor inwoners die door (arbeids)beperkingen moeten kunnen rekenen op dienstverlening en ondersteuning die aansluit bij hun situatie.

Vrije tijd

Louise woont in Houten met haar twee inmiddels volwassen kinderen. In haar vrije tijd loopt ze hard, fietst ze graag langs het rivierenlandschap en is ze in vakanties regelmatig in de bergen te vinden. Daarnaast is ze als vrijwilligster verbonden aan Stichting Handje Helpen.

Maak kennis met ons team

Peter
Petervan Nes
Jaco
Jacovan Velden
Joost
JoostClarenbeek
Louise
LouiseWillems
Olette
OletteKoops
Jan Rob
Jan Robvan Leeuwen
Udo
UdoPossel
Wim
WimSchreuders