Joost Clarenbeek

Adviseur, kwartiermaker en projectleider bij Iroko

Ervaren adviseur in het sociaal domein

Tijdens zijn studie Bedrijfswetenschappen in Nijmegen hevig geïnspireerd door sociotechniek. Over hoe gezonde organisaties samenhangen met gezonde mensen. Dat is nog altijd waar Joost zich voor inzet.

Adviseur en kwartiermaker

Joost is als senior adviseur actief met diverse vraagstukken voor (lokale) overheden, werkbedrijven, uitvoeringsorganisaties en samenwerkingsverbanden en gemeenschappelijke regelingen. Hij heeft daarbij ervaring met verschillende rollen: kwartiermaker, afdelingsmanager, projectleider, adviseur en onderzoeker.

Opdrachten die Joost heeft uitgevoerd zijn gericht op het verbeteren van samenwerkingen, bevorderen van sociaal ondernemerschap, formatievraagstukken, kwartier maken en (strategische) business cases. Tevens heeft Joost veel ervaring met optimaliseren van processen met lean management, verbeteren van productiviteit en beheersen van werkdruk en stress.

Maatschappelijke impact realiseren

Als adviseur, onderzoeker en manager heeft Joost zo’n 25 jaar ervaring met uiteenlopende vraagstukken. De rode draad is analyse en veranderen van organisaties, vernieuwing, samenwerking bevorderen en maatschappelijke impact realiseren.

Joost woont met Nathalie en drie zoons in Waddinxveen. In zijn vrije tijd wil hij graag hardlopen, muziek luisteren en padel spelen.

Maak kennis met ons team

Peter
Petervan Nes
Jaco
Jacovan Velden
Joost
JoostClarenbeek
Louise
LouiseWillems
Olette
OletteKoops
Jan Rob
Jan Robvan Leeuwen
Udo
UdoPossel
Wim
WimSchreuders