Udo Possel

Udo Possel

Interim- en programmamanager, adviseur en associate bij Iroko

Continu verbeteren in het sociaal domein

Organisaties met maatschappelijke betekenis goed laten functioneren; dat is de drijfveer van Udo. Hij berust niet in wat hij hoort en ziet, is altijd op zoek naar hoe het beter kan en wil zinvolle verandering teweegbrengen. Met meer dan 25 jaar directie- en managementervaring bij commerciële bedrijven én binnen het sociaal domein, voegt Udo veel toe als (programma)manager en adviseur.

Programmamanager gemeente

De kracht van Udo komt onder andere tot uitdrukking in de volgende opdracht voor een grote gemeente. Nadat er een nieuw werkbedrijf was opgezet, werd Udo gevraagd om als programmamanager structurele kansen te creëren voor mensen in de bijstand. Hij maakte afspraken met brancheverenigingen en bedrijven in kansrijke sectoren. Op die manier zijn veel mensen aan een baan, werkervaringsplaats of opleiding geholpen.

Verbinder in het sociaal domein

Zijn kwaliteiten: observeren, luisteren, doorvragen en vervolgens met veel energie en daadkracht zorgen dat de doelstellingen worden bereikt. Udo verbindt mensen en organisaties om tot het gewenste resultaat te komen. ‘Alleen ga je sneller en samen kom je verder’, is zijn motto. Scherpe keuzes maken, hoort daarbij. Opdrachtgevers waarderen niet alleen Udo’s vernieuwende ideeën, ook zijn collegialiteit en rustige aard maken hem een graag geziene partner.

In zijn vrije tijd geniet Udo van Zeeland en lezen. Ook is hij actief in de RvT van een stichting voor maatschappelijke opvang en een verpleeg- en verzorgingshuis.

Maak kennis met ons team

Peter
Petervan Nes
Jaco
Jacovan Velden
Joost
JoostClarenbeek
Louise
LouiseWillems
Olette
OletteKoops
Jan Rob
Jan Robvan Leeuwen
Udo
UdoPossel
Wim
WimSchreuders